SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE

Asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, sprijinul necesar pentru situații medicale neprevăzute

SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, parte a grupului german SIGNAL IDUNA, cu o experiență de peste 110 de ani în domeniul asigurărilor, este expertul în asigurări private de sănătate și lider al acestui segment la nivel local atât în 2020, cât și în 2021. Compania are în portofoliu o gamă largă de soluții de protecție financiară, individuale și de grup, care acoperă riscul în cazul unor evenimente medicale neprevăzute, fie că este vorba despre spitalizare, intervenții chirurgicale sau suport extins în cazul unui diagnostic de cancer.

Sănătatea este importantă pentru noi!

Asigurările SIGNAL IDUNA sunt soluții simple pentru probleme complexe și acoperă tot ce ține de sănătate dar și de o stare de bine, atât pentru asigurați cât și pentru cei dragi. Fie că vorbim de o asigurare de sănătate individuală sau de grup, SIGNAL IDUNA pune la dispoziția asiguraților acoperiri pentru controale de prevenție, cu acces de la primul disconfort medical, consultații, investigații, tratamente, intervenții chirurgicale precum și consultanță pentru a-i ajuta să depășească ușor orice situație medicală, fie că este o afecțiune cronică sau acută.

Suport 24/7

Asigurații se pot baza oricând pe Call Center-ul SIGNAL IDUNA, disponibil 24/7 la numărul 021 9910. Pentru clarificări și sugestii, ne pot contacta la adresa de e-mail clientservice@suportsanatate.ro.

Consultant medical dedicat

Un consultant medical dedicat oferă cele mai eficiente și adecvate recomandări, pentru că accesarea serviciilor medicale și parcurgerea tuturor etapelor necesare recuperării stării de sănătate să fie cât mai ușoare.

Aplicație dedicată pentru gestionarea ușoară și rapidă a asigurării de sănătate

Signal Care Assistant disponibilă atât în varianta de mobil (pentru Android și iOS), cât și cea de web, vine în sprijinul asiguraților pentru a putea gestiona de oriunde și oricând asigurarea de sănătate SIGNAL IDUNA. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Play Store sau App Store pentru a beneficia simplu și rapid de servicii 100% digitale!

 

Pentru  informații suplimentare, partenerul nostru SIGNAL IDUNA poate fi contactat și prin formularul de pe website.