Termeni și Condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru pacienți și plată prin link de plată

Definiții:

 1. Pacientul – este persoana care utilizează Serviciile Medicale în cadrul TOP-DERM CLINICS
 2. Acordul pacientului informat – consimțămantul pacientului în vederea prestării serviciilor medicale, care are forma prevazută de OMS 1411/2016
 3. Asigurat Privat – este acel pacient care accesează servicii medicale
  în baza unei Asigurări Private de Sănătate
 4. Asigurator Privat – societate comercială română și straină care în schimbul unei prime de asigurare se obligă să plătească parțial/ integral costul serviciilor medicale de care a beneficiat un Asigurat Privat.
 5. Contract – acordul de voință dintre Pacient și TOP-DERM CLINICS, cu privire la prestarea seviciilor medicale, cuprinzând, dar fara a se limita la contract de prestări servicii medicale, oferta comercială acceptată de pacient tacit, prin simpla acceptare a serviciilor medicale.

Modalitate de lucru cu pacienții

 1. Pacienții pot accesa serviciile medicale în intervalul orar de lucru al clinicii. TOP-DERM CLINICS își poate modifica programul de funcționare dupa cum va considera de cuviință.
 2. Accesarea serviciilor medicale se efectuează pe bază de programare, astfel:
  1. telefonic,  efectuată prin apel la oricare dintre urmatoarele numere de telefon: 9683 / 021.410.84.87 / 0742.418.662;
  2. prin intermediul aplicației Whatsapp la numărul de telefon 418.662
  3. direct în Recepția Clinicii din strada Știrbei Vodă, nr. 46, Sector 1, București;
 3. Corespondența purtată cu Pacientul de către reprezentanții TOP-DERM CLINICS respectiv transmiterea facturilor se va face prin canalele declarate la capitolul “Date de contact” pe site-ul topderm.ro .
 4. Comunicările de tip sms, mesaj whatsapp sau e-mail, cum ar fi dar fără a se limita la programările solicitate, informări privind rezultatele investigațiilor efectuate, informări privind procedurile operaționale, care au impact asupra modalității de desfășurare a activității medicale, nu au caracter promoțional. Acestea au rolul de a asigura o bună desfășurare a serviciilor medicale solicitate de pacienți.
 5. Lista medicilor ce prestează servicii medicale în locația TOP-DERM CLINICS se regăsește pe site-ul topderm.ro la meniul Medici. Această listă se poate modifica în mod unilateral de către TOP-DERM CLINICS, în funcție de contractele incheiate de TOP-DERM u.n.i SRL cu medicii parteneri. Informații despre accesul Pacienților la medicii colaboratori TOP-DERM CLINICS și costurile serviciilor medicale prestate de către aceștia se obțin de la operatorii din Recepția TOP-DERM CLINICS (prin prezența fizică sau telefonic).
 6. TOP-DERM CLINICS își propune să acorde servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate. Rezultatul serviciilor prestate de personalul medical al TOP-DERM CLINICS poate să difere de rezultatul dorit de Pacient. Reamintim că întotdeauna pacientul are dreptul să primească o a doua opinie medicală.
 7. Accesul Asiguraților Privați se va face dovedind calitatea de asigurat privat, în conformitate cu procedurile de lucru agreate cu fiecare asigurator privat și comunicate pacientului de către asigurator.

TOP-DERM CLINICS își declină orice responsabilitate cu privire la necunoașterea de către asigurat a condițiilor de acoperire a serviciilor medicale.

 1. Accesul la servicii medicale, inclusiv eliberarea rezultatelor medicale, se poate face numai dupa identificarea pacientului în persoană. Identificarea este posibilă numai pe baza unui act de identitate/ pașaport valabil cu fotografie.

Pentru eliberarea rezultatelor către o altă persoană decât Pacientul, vor fi necesare prezentarea de documente suplimentare, conform procedurilor TOP-DERM CLINICS.

Pentru pacienții minori, accesul la serviciile medicale, respectiv eliberarea rezultatelor acestora, se pot face numai după identificarea Pacientului și a Aparținătorului care însoțeste minorul.

 1. Pacientul are obligația să se prezinte la ora stabilită conform programării. Pacientul poate anula programarea cel tarziu la momentul în care serviciul Recepție al TOP-DERM CLINICS efectuează confirmarea cu fiecare pacient în parte (24-48 ore înainte de ora programării). Dacă anularea programării intervine după împlinirea termenului precizat anterior (48 ore), se va considera programare neonorată și se va reține 50% din valoarea achitată pentru serviciul solicitat.
 2. Pentru serviciile medicale prestate nu se poate emite factura în numele unei persoane fizice decât dacă persoana respectivă este cea căreia i-au fost prestate serviciile medicale respective.
 3. Este strict interzisa realizarea de material video/ audio în spațiul TOP-DERM CLINICS, atât în zona de recepție cât și in cabinetele medicilor/asistentelor, fără permisiunea prealabilă scrisă a managementului TOP-DERM CLINICS.
 4. Orice serviciu care face obiectul plății prin link de plată va fi tarifat la prețul Listei de Recepție, dacă nu există coduri sau vouchere pentru discount.
 5. În maxim 24 de ore de la momentul prestarii serviciului medical solicitat, se va emite factura fiscală.

Acest site nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la consult persoanal. Site-ul Top Derm Clinics nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Top Derm Clinics pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Informatia prezentata pe acest site are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii nostrii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. Scopul acestui website este acela de a va furniza informatii medicale generale. Acest website trebuie utilizat doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii dvs. de sanatate.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul siteului Top Derm Clinics trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de unul din medicii nostri specialisti. Top Derm Clinics, precum si toti colaboratorii acestora nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Termeni și condiții ale site-ului Top Derm Clinics

1. Termeni generali

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare a Site-ului Top Derm Clinics (denumit in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul Top Derm Clinics, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

In intelesul Termenilor si Conditiilor: “Site” inseamna in continuare site-ul de internet www.topdermuni.ro; “Administratorul Site-ului” inseamna in continuare SC TOP DERM UNI SRL cu sediul in Bulevardul Eroilor nr 28 bloc A2, parter, ap.24, sector 5, București; “Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si/sau orice modul sau componenta a acestuia; “Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

2. Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, apartin Administratorului Site-ului si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori/emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii vreunei prevederi de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii Continutului Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu comentarii, dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.

3. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca nu colectam date personale si nici nu facem prelucrari ale acestora. .

Nu exista acces extern  la informatia stocata in acest site cu exceptia Administratorul Site-ului numai in urmatoarul scop: furnizarea de servicii internet. Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului sau prin e-mail la adresa: contact@topdermuni.ro

 

4. Cookies ale terţelor părţi

Siteul Top Derm Clinics poate oricând să folosească materiale publicitare ale terţelor părţi pentru a utiliza materiale publicitare şi pentru a urmări comunicările noastre de marketing. Materialele publicitare ale terţelor părţi utilizează cookies pentru a evalua impactul reclamelor şi pentru a personaliza conţinutul publicitar. Informaţiile care pot fi colectate de către terţe părţi pot include date precum geolocaţia sau datele de contact cum este adresa de e-mail.

Politicile privind confidenţialitatea ale acestor terţe părţi îţi oferă informaţii despre utilizarea cookies-urilor. În cazul în care doreşti să afli mai multe despre practicile de confidenţialitate ale acestor terţe părţi, poţi vizita site-ul Network Advertising Initiative, care furnizează informaţii şi despre modul de “opt-out”.

Informatii despre cum puteti opta sa nu folositi cookiurile Google puteti afla vizitand pagina de setari pentru Reclama Google.

5. Activarea şi dezactivarea cookies-urilor

Aveti posibilitatea de a accepta sau refuza cookies prin schimbarea setărilor browserului de internet. Te rugăm să consulţi instrucţiunile browserului sau să accesezi site-ul All About Cookies, pentru a afla mai multe despre cum să modifici setările browserului tău.

Te rugăm să ții cont de faptul că anumite caracteristici ale site-ului Top Derm Clinics nu vor fi disponibile odată ce cookies-urile sunt dezactivate.

6. Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

7. Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

8. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

9. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Serviciile sus-menţionate de furnizare de informatii in legatura cu anumite probleme medicale si de recomandari medicale („Serviciul”) disponibile prin intermediul Site-ului sunt accesate de dvs. cu respectarea urmatorilor termeni si conditii:

1. Accesarea Serviciilor

1.1. Administratorul Site-ului furnizeaza servicii de informare pe teme medicale si recomandari medicale, potrivit prevederilor prezentei Conventiei si explicatiilor oferite pe Site. In prezenta Conventie termenii de „recomandari medicale” au urmatorul inteles: informatii generale in legatura cu anumite afectiuni de natura medicala si nu trebuie interpretati in sensul in care ar reprezenta un consult medical de specialitate. Prin intermediul Serviciului Administratorul Site-ului nu ofera consultatii medicale cu privire la problemele de sanatate ale utilizatorului sau ale oricarei alte persoane, nu ofera un diagnostic, nici indicatii de tratament pentru vreo afectiune; prin intermediul Serviciului Administratorul Site-ului ofera informatii pe probleme medicale generale, dar si informatii pe probleme medicale particularizate. Administratorul Site-ului furnizeaza Serviciul sub rezerva respectarii de catre Utilizator a prevederilor prezentei Conventii.

1.2. In toate cazurile care au legatura directa cu starea de sanatate a unei persoane, apelati la serviciile medicului dumneavoastra de familie sau ale unui medic specialist. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului au rol exclusiv educational si informativ si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Avand in vedere insusi modul in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala transmisa prin intermediul Serviciilor nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Serviciile nu inlocuiesc sub nicio forma consultul medical de specialitate. Administratorul Site-ului nu ofera nicio garantie ca informatiile si recomandarile medicale furnizate prin intermediul Serviciilor sunt adecvate starii de sanatate sau nevoilor Utilizatorilor. In consecinta, Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe recomandarile medicale furnizate prin intermediul Serviciilor, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Nu neglijati sau nu amanati niciodata consultatia medicala de specialitate din cauza informatiilor obtinute prin intermediul Serviciilor.

1.3. Utilizatorul certifica Administratorul Site-ului ca are cel putin 18 ani prin simpla acceptare a prezentei Conventii. Utilizatorul certifica, de asemenea, prin simpla acceptare a prezentei Conventii, ca potrivit prevederilor legale in materie are dreptul sa utilizeze Serviciile si sa acceseze paginile aferente Serviciului, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciului.

1.4 Pentru a obtine informatii in legatura cu tema medicala dorita, Utilizatorul va completa un chestionar prin care va furniza informatii despre aceasta, scopul fiind acela de a oferi o imagine cat mai clara colaboratorilor Administratorul Site-ului asupra temei dorite. Utilizatorii vor apela la Serviciul oferit de Administratorul Site-ului mai ales in situatiile in care deja au o opinie medicala sau un diagnostic şi doresc informatii suplimentare despre acestea, sau in situatii similare. Sub nicio forma Utilizatorul nu va apela la aceste servicii substituindu-le unei consultatii medicale de specialitate.

1.5. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentei Conventii ori intereselor Administratorul Site-ului sau altor persoane, confera Administratorul Site-ului dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de Administratorul Site-ului dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.

1.6 Utilizatorul intelege si accepta ca prin intermediu Serviciilor Administratorul Site-ului ofera in mod direct sau prin intermediul colaboratorilor sai doar anumite informatii de natura medicala pe anumite teme generale sau specializate indicate de Utilizator si ca nu are nicio obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; continutul fisierelor transmise de Utilizatori catre Administratorul Site-ului, colaboratorii si partenerii contractuali ai Administratorul Site-ului prin utilizarea Serviciilor; informatiile receptionate de Utilizatori in urma utilizarii Serviciilor; orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. In cazul in care considerati ca simptomele dvs. reprezinta o urgenta medicala, contactati imediat medicul si/sau serviciul de ambulanta. Administratorul Site-ului nu recomanda si nu sustine niciun fel de teste, proceduri, medici, opinii sau informatii specifice. Folosirea oricaror informatii furnizate prin intermediul Serviciilor va fi facuta de Utilizator in intregime pe propria raspundere.